Oltețeanu Bogdan-Andrei

Unele lucruri nu se explică.

Alegerea unui Telefon

5 comments

De ceva vreme  încerc să devin o persoană mai organizată și încerc să mă folosesc de tehnologie în așa fel încât să-mi facă viața mai ușoară și să nu mă simt copleșit de toate lucrurile pe care ar trebui să le învăț, inutile în a-mi termina treaba. Am făcut multe schimbări și acum am ajuns la telefonul mobil. De-a lungul timpului am fost un fan înrăit al lucrurilor complicate, care mă provocau dar care mă și țineau în loc. M-am maturizat. Cred. Cert este că a venit momentul să iau o alegere. Cum sunt posesor a două sim-uri, soluția trebuie să fie simplă.

Una dintre ele este  un telefon DUAL SIM cu influențe business ca Samsung-ul  C3222 Chat care nu este un Smartphone, dar are o tastatură full QUERTY, este ușor are dual sim și nu costă o avere. evoMAG îl oferă la un preț minuscul de 419,00 Lei. E adevărat că nu excelează la camera foto/video dar dacă chiar vreau să fac o poză îmi scot DSLR-ul la o plimbare și iau orice cameră foto a vreunui telefon de pe piață.

A doua soluție ar fi să-mi redirecționez apelurile unuia ditre sim-uri și să caut ceva mai trendy. Poate un touch screen și un design mai șic. Așa ajung la Samsung S3370 Corby 3G. Îmi place cum arată și este o alternativă serioasă a lui C3222 Chat. Cu siguranță poate sta alături de problemele mele de zi cu zi și din câte am mai citit se pare că stă foarte bine și la player-ul audio. “Micuțul” este chiar mai ieftin decât C3222 Chat și îl pot lua cu doar 369,00 Lei de la evoMAG.

Cu siguranță, decizia finală va fi greu de luat, dar de acum înainte voi folosi tehnologia pentru a rezolva probleme și nu pentru a crea unele inutile. Sunt convins că în simplitate se ascund marea majoritate a răspunsurilor.

369,00 Lei

Written by andy

March 21st, 2011 at 8:48 pm

Posted in Personal

5 Responses to 'Alegerea unui Telefon'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Alegerea unui Telefon'.

 1. Ti-as sugera un Android phone, sau de ce nu si iPhone.Eu am iPhone si sunt multumit sunt unele chestii care sucks, dar o sa te ajute mult.Vreau acuma sa incerc si eu un android sau sa-mi iau iPhone 4.Oricum iti sugerez ceva de genu Android phone sau iPhone.Ai o groaza de apps care sa te ajute s.a.m.d.Uita-te si pe youtube la reviews si poate gasesti ceva.Bafta!

  Iankulov Miodrag

  22 Mar 11 at 12:24 am

 2. Mulțumesc pentru sfat dar totuși contează și prețul. Un iPhone este scump chiar și la sh. Cu Android, cel mai ieftin era Htc Tattoo care costa în jur 800 ron. O să rumeg oricum mai pe larg problema. happy

  admin

  22 Mar 11 at 8:47 am

 3. Corby e un touch f f f f..prost. Orice pana la touch-uri cu ecrane rezistive… o sa vrei sa il arunci pe geam imediat….

  Cip

  4 Apr 11 at 11:39 pm

 4. So, ti-ai luat ceva pana la urma?
  Arunca o privire si la LG Optimus One

  Florin

  25 Jul 11 at 4:22 pm

 5. Merci, am să arunc o privire happy

  admin

  25 Jul 11 at 6:22 pm

Leave a Reply