Oltețeanu Bogdan-Andrei

Unele lucruri nu se explică.

Românii au talent de Constanța

leave a comment

S-a întâmplat să sa fiu prin zona Hotelului PALACE. S-a mai întâmplat să am și camera la mine plus puțin timp de pierdut. Cu toate că nu am nici un talent de împărtășit m-am pierdut puțin prin mulțime și mi-am luat actele de înscriere doar din pură curiozitate.

Concluzii?

Păi oameni erau suficient de mulți încât să ocupe terasa hotelului și puțin din împrejurimi. Printre anunțurile făcute de unul din organizatori, s-a aflat că grupurile mari, cei din provincie, bătrânii și copiii au prioritate. Asta dacă nu cumva cânți sau ești din oraș, aceștia fiind rugați să vină dupa 17. Am mai aflat că vizionarea tuturora o să dureze, ca și în alte orașe, pâna pe la 4, 5 dimineața și că, dacă cumva vrei să fi doar spectator, cum a fost posibil la Megastar, e imposibil. A… și nu ai voie să faci poze, comuniștii!

De poze m-am apucat după ce s-a spart gașca de afară și au fost invitați înăuntru, pentru înscrieri. Am pierdut timpul pe afară preț de vreo două țigări cancerigene și pot să zic că am rămas chiar impresionat de unii participanți așa că le țin pumnii foarte strânși la toți și să ne facă mândrii de orașul nostru.

Written by andy

September 7th, 2010 at 12:58 pm

Posted in Fun

Leave a Reply